Ale`s Bites
And More...

Placinte cu carne

Written By alexandra maja on Sunday 30 August 2015 | Sunday, August 30, 2015


  Un aperitiv usor de facut, rapid si foarte gustos :)

Ingrediente:
 - 3 aluaturi foietaj
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 500 gr. carne tocata
- 2 oua + un galbenus pentru uns
- susan pentru presarat deasupra
- sare, piper
 Taiam ceapa marunt si o punem la calit impreuna cu morcovul ras.
 Cand ceapa devine transparenta, punem carnea, sarea si piperul si amestecam pana isi schimba culoarea si devine albicioasa.
 Cand arata cam asa, oprim focul si lasam putin carnea la racit. Dupa ce se racoreste umpic, amestecam carnea cu ouale, omogenizam, taiem aluatul foietaj in patratele si asezam cate o lingurita de umplutura pe mijlocul fiecarui patratel, il prindem la colturi, apoi il punem in tava unsa in prealabil cu unt sau tapetata cu hartie de copt.

 Ungem placintelele cu galbenus, presaram susan si dam la cuptor pentru 20 de minute la temperatura de 175 de grade Celsius.
 Pofta buna!







0 comments :

Post a Comment