Ingrediente:
- 120 gr. orez pentru risotto
- 500 ml supă de pui
- 1 zucchini
- 1 ceapă rosie de apă
- 4-5 căței usturoi
- 50 gr. parmezan
- 3 linguri de ulei de floarea soarelui
- sare, piper, cimbru proaspăt
Punem la călit ceapa și usturoiul în 3 linguri de ulei.
Tăiem dovlecelul cubulețe și îl adăugăm în cratiță împreună cu orezul. Amestecăm si turnăm treptat supa cu un polonic (nu punem toată supa de la început, punem câte un polonic și urmărim evoluția - poate nu este nevoie de toată supa, depinde de cum vă place ca și consistență).
Când este fiert orezul, punem căteva frunzulițe de cimbru, 3/4 din parmezan și așezăm porția de risotto în farfurie, după care presărăm restul de 1/4 de parmezan si eventual și câteva frunzulițe de cimbru.
Atât. Poftă bună!
0 comments :
Post a Comment