Ingrediente:
- 120 gr. făină
- 120 gr. zahăr
- 4 ouă
- 30 gr. cacao
- 1/2 plic de praf de copt
- 50 gr. cocos
- 200 ml frișcă lichidă/smântână pentru frișcă
- 2-3 picaturi de vanilie
- 50 gr. ciocolată
Cernem cacaua, făina și praful de copt într-un bol. Separat, batem ouăle cu zahărul timp de 5 minute.
Turnăm în ploaie amestecul de făină și amestecăm cu o lingură până la omogenizare. Tapetăm tava cu hârtie de copt și punem uniform aluatul, apoi îl dăm la cuptor pentru 10-15 minute, la temperatura de 190°C.
Scoatem din cuptor, acoperim aluatul cu o hartie de copt și un prospop de dimensiunea tăvii și rulăm, apoi lăsăm la răcit.
După răcirea completă a ruladei, o umplem cu frișca bătută, în care am pus cocosul si vanilia . Ungem rulada cu ciocolată și presărăm puțin cocos, apoi o punem la rece pentru minim 1 oră.
Poftă mare!
0 comments :
Post a Comment