Ingrediente:
- ardei grași potriviți
- 450 gr. carne tocată amestec
- 100 gr. orez
- jumătate de ceapă albă
- 1 ou
- sare, piper, boia
Tăiem ardeii la vârf și îi curățăm - scoatem sâmburii și păstrăm și partea cu codiță ca să o folosim pe post de capac.
Amestecăm carnea cu orezul, ceapa tăiată, oul bătut și condimentele.
Umplem ardeii cu amesteccul de carne, le punem pălăriuța și îi așezăm frumos într-o oală. Turnăm apă amestecată cu jumătate de ceșcuță de sos de roșii până aproape de mijlocul ardeiului și îi fierbem cam 30-40 minute la foc potrivit, sau până când este fiert orezul.
Servim cu smântână și voie buna!
* Daca folosim ardei galbeni sau rosii, o sa se vada mai bine modelul si dupa fierbere.
0 comments :
Post a Comment