Ingrediente:
- 1 kg. aripi
- 150 ml suc de roșii
- 1 lingură bulion
- 1 lingură miere
- sare,piper,turmeric,cimbru,coriandru,boia,boabe de muștar.
Tăiem partea zburătoare a aripii, nu stiu cum îi spune :D, si apoi tăiem aripioara în două, astfel încât rămânem cu vreo 800-900 de grame de aripi într-un final.
Amestecăm sucul de roșii cu bulionul, api punem mierea și condimentele. De obicei la condimente nu scriu cantități, fiindca acestea se pun în funcție de preferințe. Eu am pus câte jumătate de linguriță de sare, piper, boia,coriandru, cimbru, o linguriță de boabe de muștar și un vârf de cuțit de turmeric.
Punem aripioarele în sos și le lăsăm la marinat 2 ore, apoi tapetam o tavă cu hârtie de copt și coacem aripioarele la cuptor timp de 35 de minute, la 200 de grade Celsius.
Așa au arătat mândrele la final.
Și noi le-am servit cu cartofi prăjiți, să fie festinul complet!
0 comments :
Post a Comment