Ingrediente pentru 2 porții:
- 200 gr. piept de pui
- 250 gr. legume congelate (orice mix este bun)
- 1 cutie mică de smântână lichidă
- 2 linguri de ulei de măsline
- 1 praz
- 2 căței de usturoi
- 2 linguri de unt
- 1 linguriță oregano
- sare, piper
Punem apa la fiert pentru paste (în apă punem puțină sare și ulei) și ne apucăm de sos. Tăiem felii prazul și usturoiul și le punem la călit în 2 linguri de ulei de măsline.
În timp ce se călește prazul cu usturoiul, tăiem pieptul cubulețe și îl aruncăm în tigaie. Separat, punem într-o altă tigaie legumele cu 20 ml apă la foc mediu. Amestecăm cu grijă în ambele vase și punem și pastele la fiert.
Când s-a evaporat apa din legume, punem untul. Combinăm carnea de pui rumenită cu legumele, adăugăm condimentele și smântâna și mai ținem pe foc 1 minut până ce sosul se îngroașă.
Oprim focul, scurgem pastele și le amestecăm cu sosul.
Poftă mare!
0 comments :
Post a Comment