Ale`s Bites
And More...
Home » » Pulpă de porc cu verdețuri și bere

Pulpă de porc cu verdețuri și bere

Written By alexandra maja on Thursday 22 October 2015 | Thursday, October 22, 2015

    Am mâncat la un prieten acasă în weekend pulpe de pui gătite în bere și mi-au plăcut de numa', așa că a fost musai să încerc și eu. Am făcut porc și nu pui fiindca am carmangeria la 50 de metri de mine și lenea m-a împins numai până acolo :)

Ingrediente:
 - 600 gr. pulpă de porc
 - 4 linguri de pătrunjel tocat
 - 1 lingură de salvie
 - 3 linguri de muștar cu boabe
 - 300 ml. bere
 - sare, piper


    Spălăm și stergem carnea cu un șervețel, apoi o dăm cu sare și piper pe ambele părți și o așezăm frumos în tavă.

   Ungem carnea cu muștar, apoi presărăm pe deasupra pătrunjelul și salvia. Turnăm berea, acoperim cu o folie de aluminiu și dăm la cuptor.

    Ținem carnea la cuptor 30 de minute la 180 °C, apoi dăm folia jos și mai coacem pentru încă 20 de minute. Mărim temperatura la 220 °C și mai lăsăm friptura 15 minute să se rumenească, apoi o scoatem din cuptor, o lăsăm câteva minute să se răcorească și servim cu mare poftă!




0 comments :

Post a Comment