Ale`s Bites
And More...
Home » » Gogoșari în oțet

Gogoșari în oțet

Written By alexandra maja on Sunday 20 September 2015 | Sunday, September 20, 2015


 Cea mai simplă rețeta posibilă, nu trebuie nimic fiert și nu este necesar să le punem la dunst :)

Ingrediente:
 - 6 kg. gogoșari
 - 600 gr. zahăr
- 1 litru de oțet
- 3 linguri de sare de murături
- câteva frunze de dafin, boabe de muștar, piper negru boabe și o bucată de hrean

 Curățăm gogoșarii de sâmburi, îi spalăm și îi tăiem în 4. Punem gogoșarii într-un vas încăpător, turnam peste oțetul, zahărul, sarea,hreanul si condimentele și amestecăm.
 Lăsăm gogoșarii să se înmoaie  până a doua zi (timp în care mai amestecăm din când în când), apoi îi asezăm în borcane, turnăm zeama deasupra, punem capacul și este gata de pus în cămară.
 



0 comments :

Post a Comment