Ale`s Bites
And More...
Home » » Tagliatelle cu sos ragu alla bolognese

Tagliatelle cu sos ragu alla bolognese

Written By alexandra maja on Sunday 20 September 2015 | Sunday, September 20, 2015

 Sosul ragu alla bolognese îl folosesc și la paste de toate felurile și la lasagna pentru că este foarte gustos și știu că nu dau niciodată greș cu el.

Ingrediente:
- 500 gr. carne tocată
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 250 ml suc de roșii
- 350 ml apă
- 4 linguri ulei de măsline
- puțin oregano, busuioc, 2-3 frunze de foi de dafin
- sare, piper
- tagliatelle (sau orice alte paste)

 Tăiem ceapa și morcovul cât mai mărunt și le punem la călit cu ulei de măsline.
 Adăugăm carnea și lăsăm la foc mediu până ce se albește.
 Punem sosul de roșii, sarea, piperul, foile de dafin și apa și lăsăm la foc mic timp de o ora și jumătate. Aproape de final, punem oregano și busuiocul, mai lăsăm câteva minute pe foc, apoi servim cu cea mai mare poftă! :)






0 comments :

Post a Comment